ŘEŽEME NA JAKÝKOLIV ROZMĚR !!! volejte +420 774 313 599

UV+ lazura - jedlově zelená

Neohodnoceno
Značka: Remmers

Dekorativní, středněvrstvá lazura na bázi rozpouštědel s vysokou odolností vůči UV-záření

Varianta:
Dostupnost Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 Zvolte variantu
363 Kč 1 015 Kč 1 832 Kč od 363 Kč 300 Kč bez DPH 838,84 Kč bez DPH 1 514,05 Kč bez DPH od 300 Kč bez DPH
UV+ lazura - jedlově zelená
Neohodnoceno
Značka: Remmers

Oblast použití

  • Dřevo v exteriéru
  • Tvarově stálé dřevěné dílce: např. okna a dveře (včetně jejich vnitřních částí)
  • Tvarově nestálé dřevěné dílce, např. ploty, hrázdění, přístřešky pro auta, dřevěné obložení
  • Částečně tvarově stálé dřevěné dílce: např. okenice, obklady, zahradní domky
  • Konečný nátěr bez biocidů na impregnovaných dřevech: např. zahradní nábytek
  • Bezbarvou UV+ lze využít i jako obětovanou vrstvu u pigmentovaných variant pro zachování barevného odstínu dřeva.

 

 

Spotřeba

  • 1. nátěr: 100 ml/m² 2. nátěr: 60 ml/m² Farblos UV+: 3 vrstvy

 
 
Požadavky na podklad
 
 
  • Tvarově stálé dřevěné dílce: vlhkost dřeva 11 - 15 %
  • Částečně rozměrově stálé a rozměrově nestálé dřevěné dílce: vlhkost dřeva max. 18 %
 
 
Přípravy
 
 
 
 

Nečistoty, mastnotu a uvolněný starý nátěr odstraňte.

Zašedlé a zvětralé dřevěné povrchy zbruste až na nosný podklad.

Uvolněné a popraskané suky, jako i otevřená místa s pryskyřicí odstraňte a vyčistěte pomocí vhodného prostředku (např. ředidlem - Verdünnung & Pinselreiniger).

Dřevo ve venkovním prostředí, které má být chráněno před hnilobou a zamodráním, musí být ošetřeno pomocí výrobku Holzschutz-Grund*. (*Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku!)

Dodržujte všeobecně platná pravidla pro nátěry na dřevo a dřevěné materiály ve venkovních prostorech.

Neporušené staré nátěry důkladně přebruste.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: